látogató
számláló
Szállítási információk
Cialis Levitra
Cialis Levitra
A legjobb árak
012106
Users Today : 14
Users Yesterday : 63
This Month : 309
This Year : 12106
Total Users : 12106
Views Today : 83
Total views : 38713

Szállítási információk

Rendelés, vásárlás tudnivalók.

Fizetési lehetőségek, termék átadása-átvétele

Rendelés, vásárlás tudnivalók.A megrendelését az alábbi úton lehet kifizetni továbbá átvenni:

előre utalással egy megadott bankszámlaszámra: ekképp a legkisebb az ára, mert a fuvar, csomagolási, amellett további kiadásokat mi fizetjük.

Postai utánvétellel az áru kézhez kapásakor a postá(s)nak megfizetni az utánvétel díját, azzal összefüggésben, hogy a postástól veszi át a küldeményt, illetve a postahivatalban. Az utánvétel összegének kiegyenlítésekor veheti át a megrendelt árut.

előre utalással való fizetés továbbá birtokba vétel: az előreutalás abból a szempontból lehet hasznosabb, hogy ebben az esetben a postaköltséget cégünk átvállalja, így jóval kisebb áron megszerezheti az árucikket. Rögtön, amikor megérkezett a pénz hozzánk, abban az esetben aznap postázzuk az árucikket, ekképp 2-3 nap alatt kivitelezhető a folyamat, azonkívül olcsóbb is.

előreutalásnál kérjük fogalmazzon meg a KAPCSOLAT menüponton át egy levelet és mi egyből megírjuk azokat az elérési lehetőségeket elektronikus levélben Önnek, amelyre utalni szükséges a pénzt. A csekk közleményéhez írja be pontosan azt a nevet, irányítószámot, mint amit a rendelésben is eljuttatott nekünk, így könnyedén beazonosíthatjuk. A termék nevét kérjük, semmilyen esetben se jelölje meg az utalás közleményének rovatában, csakis kizárólag a saját nevét azonfelül irányítószámát tüntesse fel, amit a rendelés folyamán megadott!

Midőn megérkezett az utalás (ez rendszerint pár óra, vagy legfeljebb 1 nap), arról SMS-ben tudósítanak bennünket, és így még azon a napon már postázzuk is az árut ajánlott, utánvétel nélküli levélként, ami 1, illetve maximum két nap alatt biztosan eljut Önhöz, természetesen titoktartó dobozban.

Postai illetve futárral kiszállított utánvételes vásárlás és átvétel: Az utánvételes díjtérítési variáció a népszerűbb azonfelül a leggyakrabban választott. A postás a megrendelt címre viszi ki a csomagot valamint az utánvételi összeg megfizetésekor átadja azt Önnek. Általánosságban megállapítható, hogy 20 000 Ft-ig bezárólag egy-két dobozos megrendelés esetén elsőbbségi felárral feladott csomagok összes szállítási, és további összege csupán 1500 Ft. Ez összeg fölött, továbbá a csomag súlyának növekedése következményeképp, akár 1800-2100-2700 Ft is lehet a plusz kézbesítési költség. A rendeléskor ezt a házhozszállítási díjat hozzászámítja a számlázó rendszerünk az árucikk fogyasztási árán felül, így tisztázhatja Ön is, hogy részletesen mennyi is lesz majd a postaköltsége, vagyis a termékkel együttesen kereken mennyit fizet majd.

A postai utánvét, illetve postai utánvétel kifejezés azt mutatja igazából, hogy az értékesítő feltüntet a csomagon egy utánvéti árat, amit akar, hogy a vevő az átvétel esetén megfizessen. Az utánvéti ár jelen esetben az árucikk árából, a postaköltségből, amellett a csomagolás árából tevődik össze. Érthetően ez az utánvéti ár a vásárolt terméket plusz összegekkel növeli, amit a vásárlónak muszáj lerónia. A postai utánvéttel bonyolított kifizetés esetében a postásnak kell megfizetni a küldeményen jelzett utánvételi árat, és ezzel az árut birtokba veheti. Amennyiben nincsenek otthon a címen, hagy egy értesítést. A másik módszer a postahivatalban maradó utánvételes küldemény, aminél a postán marad a csomag, nem kerül kiküldésre és miután Önnek nem kötelező a saját lakcímét közölnie az igényléskor, így nem fogják értesíteni a postahivataltól, hogy küldeménye érkezett, ekképp Önnek szükséges bemennie a postahivatalba valamint kifizetni az utánvét díját. A postahivatalban maradó csomag a gyakorlatban azért nem ilyen pofonegyszerű, feltéve, hogy eszerint szándékozza kérni a rendelését, feltétlenül olvassa el ezt, mert amennyiben már sokszor vásárolt ezzel a módszerrel, akkor is módosultak a kézbesítés előírásai, amit itt olvashat mélyrehatóan.

Szállítás postán maradó küldeményként

Kérjük, okvetlenül olvassa végig e postahivatalban maradó ismertető írást, mert lehet, hogy Ön már számtalanszor is igényelt postahivatalban maradó árut és minden simán működött, de nemrég nagymértékben megváltoztak a postán maradó küldemények módszerére vonatkozó szabályok!

Ez általában a legproblémásabb hozzájutási mód a példák szerint, számos ok miatt is.

A kisposták, illetve a plázákban, vagy bevásárló központokban található postahivatalok nem foglalkoznak postán maradó küldeményekkel, ekképp azt visszajuttatják a feladóhoz. Azt tanácsoljuk, hogy az adott város, vagy település főpostájára kérjék a megrendelt terméket, hogyha kivitelezhető, és így máris jóval kevesebb bonyodalom lehet az átvételnél. A postakeresűben olyan egészen kis postahivatalok, továbbá plázák- üzletközpontjainak postahivatalai is olvashatóak, ahol nem foglalkoznak postahivatalban maradó csomagokkal, azaz kérjük ne ezeket, hanem inkább a központi (fő)postahivatalokat preferálja!

Egy sereg ember nincs tisztában vele, hogy a postán maradó küldemények esetén egyáltalán nem kapnak értesítést a postahivataltól. Nem is tudnák hova küldjék az értesítést, mert Ön a saját címét nem is jelölte meg a rendeléskor, hanem csupáncsak a postahivatal címét illetve számát, amit a postakeresűben választott ki. Ezt nehezíti még, hogy többször azt mondják a postára betérő illetőnek, hogy nem küldték el, vagy eltűnt. Ilyenkor kérjük, küldjön számunkra a KAPCSOLAT menüponton át egy pár soros üzenetet, ahol mi válaszlevélben elküldjük Önnek a rendelés alkalmával kijelölt küldeményazonosító számot. Ezzel már bizonyára oda fogják adni Önnek az ajánlott levelét, amibe a terméket csomagoltuk.

A postán maradó küldemények megérkeznek a főpostára (1-es számú posta), és amennyiben Ön nem oda kérte postán maradó csomagként,abban az esetben átszállítják a megadott elérhetőségű postára az Ön megrendelt küldeményét. Viszont, ha az 1-es számú postára kérte, akkor ott marad a főpostán.

Legfontosabb teendők: A postán maradó csomagoknál sohasem hagynak Önnek értesítést, eszerint Önnek kívánatos az igényléstől számított 24-48 órán belül besétálnia a megadott című vagy számú postahivatalba a szóban forgó városban vagy településen. Feltéve, hogy hét munkanapon belül nem megy be a postára, akkor a küldeményt visszajuttatják a feladóhoz. Feltéve, hogy a postán azt mondják, hogy nem érkezett ilyen küldemény, vagy eltűnt, akkor a küldeményt azonosító RAG szám megadása után garantáltan rendeződik a probléma! Eme számot a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy üzenetben kérje tőlünk, és mi továbbítjuk Önnek a lehető legrövidebb idő alatt.

Legjelentősebb gond a postán maradó küldeményeknél hogy a beérkezett csomagot (levél alakjában) nem mindenkor képesek megtalálni egyből a postahivatalban, mindössze egy úgynevezett küldeményazonosító /RAG/ számmal, amivel minden postázott küldemény útvonala nyomon követhető. Az úgynevezett RAG szám adatai szerint már 100%-os biztonsággal ki tudják majd keresni a megadott postán az utánvételes ajánlva feladott csomagját, és átadják Önnek az elvileg „még be sem érkezett” küldeményt.Néha előfordul, hogy a postán a csekély ösztönzés valamint a kevés fizetés eredményeképp, feltéve, hogy nincs kimondottan könnyen megtalálható helyen a szóban forgó küldemény, abban az esetben szívesebben azt mondják Önnek, hogy nem jött meg, vagy eltűnt. Ezért meghatározó a RAG szám, ami ugyanakkor egy küldemény nyomon követési szám. E számot a Kapcsolat menüpont segítségével egy levélben kérje el tőlünk.

A megrendelést követő napon az áruja mindenkor postázásra kerül délután 16 óráig feladott rendeléseknél. A délután 4 óra után feladott igényléseket, amennyiben még van rá lehetőségünk, abban az esetben tudjuk kiszolgálni, azonban amennyiben nem áll módunkban, akkor következő nap postázzuk őket. A postázott minden létezCsomag saját RAG számot kap, ez okból megtalálható a postahivatal számítógépének adatbázisa segítségével.

A postán maradó igénylést követő másnap, elküldjük Önnek ezt a bizonyos küldeményeket nyomon követő számot, de e nélkül is bemehet a postára valamint elkérheti a csomagját, amennyiben rendes dolgozók vannak szolgálatban, akkor megtalálják Önnek rövid idő alatt és így átveheti.

Ha valamely okból mégsem küldenénk el ezt a bizonyos küldeményazonosító RAG számot e-mailben, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, ha befáradt a postahivatalba és ott azt állították Önnek, hogy nem jött meg a csomagja, illetve nincs meg. A KAPCSOLAT menüponton át küldjön számunkra egy üzenetet!

Azért olyan fontos, hogy valódi levelezési címet valamint telefonszámot közöljön velünk, hogy a kommunikáció sikeres legyen. Netalán ilyen kiküldési nehézségnél tudunk Önnek telefonálni, hogyha nem tud reagálni az üzenetünkre.

Házhozszállítás hagyományos postai utánvétellel, címre történő kézbesítésselHázhozszállítás hagyományos postai utánvétellel, címre történő kézbesítéssel

A szokásosnak azonkívül leggyakrabban előfordulónak mondható postahivatali utánvételes küldemény lakáshoz való kézbesítése esetén a postás nem túl nagy értéknél (100 000 forintig) elviszi a küldeményt a megadott címre, és ott a birtokba vételkor ki tudja egyenlíteni a postaköltséget a vásárló oly módon, hogy ott rögtön a futárnak megfizeti az utánvét árát. Az utánvételi összeg a megrendelt árucikk(ek) árából, a posta- utánvételi, azonfelül becsomagolási kiadásokból tevődik össze. A megrendelésénélegyébként minden esetben feltüntetjük a kiküldési díjat is részletesen, így megnézheti, hogy az igényelt áru árán túl mennyibe kerül a kézbesítés.

Lakáscímre történő szállításkor utánvétel alkalmával, amennyiben nem talál senkit a megadott címen a postás/szállító, vagy esetleg nagyobb értékű az utánvételi ár, olyankor általában hagy egy értesítést az Ön postaládájában.

Sajnálatosan azt szükséges a tények szerint közölnünk, hogy a hazaszállítási szolgáltatás nem mindvégig ideális, többször értesítést sem hagynak ott a postások/szállítók valamilyen okból kifolyólag, és ilyenkor az általunk feladott küldeményt visszaküldik hozzánk, mert Ön nem tud a küldemény megérkezéséről, mert nem kapta meg róla az értesítést, hogy ott járt vele a postás/futár. A probléma elhárításának módja az, hogy a rendelést követően 48 órával legfeljebb, ha nem érkezik meg az adott lakáscímre a küldeményt, akkor küldenie kell számunkra egy üzenetet a KAPCSOLAT menüpontban. Ezután a küldeményeket azonosító RAG számot átküldjük az Ön számára és ezzel biztos ki tudják keresni a postán.

Bármilyen zavar, illetve két napnál régebbi igénylés esetében, amennyiben nem jutott el Önhöz a küldeményünk, akkor kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot úgy, hogy küld egy üzenetet a gondjáról a KAPCSOLAT menüponton át!

Kiküldés előre való utalásnál

Hogyha Ön előre elutalta cégünknek küldemény árát, akkor az átutalás megérkezése után, amiről rövid szöveges üzenetben tudósítanak minket, még azonnyomban aznap feladjuk a terméket. Az árut egyszerű buborékfóliás nem átlátszó azonkívül nem kitapogatható zacskóba zárjuk, és nem jelezzük, mit tartalmaz. A tapintatos küldeményünk ajánlottan fog feladásra kerülni utánvét nélkül.

Feltéve, hogy tán nem tartózkodott otthon és így a postás/futár nem tudta odaadni, abban az esetben hagy egy értesítést a postaládában. Ezzel szükséges befáradnia a postára valamint átvennie az ingyenesen odaadott tapintatos dobozú ajánlott küldeményét.

Feltéve, hogy nem kapott értesítést továbbá már két-három napja igényelte a terméket, olyankor minden bizonnyal a postás/szállító nem hagyott a helyszínen értesítést Önnek, de a postán benn lesz a küldemény. Ha így se képesek megtalálni, küldjön cégünknek a KAPCSOLAT menüpontban egy levelet és mi segítünk Önnek! Az utaláshoz lényeges díjtérítési útmutatónkat ennek a lapnak a legfelső részén nézheti meg a Fizetési módnál.

Kiküldés gyorsasága, időtartama, plusz sürgősségi szolgáltatás

A kézbesítés időtartalmának csökkentése, amellett a nagyra becsült vásárló mennél jobb kiszolgálása cégünk meghatározó kritériuma! viszont a jutányos hazaszállítási árakat előtérbe helyezve a magyar posta árai azonfelül időtartama az irányadó, esetleg a futárszolgálat.

A délután 4 óráig bejelentett igényléseknél még aznap megtörténik a dropship, azaz a küldemények kiszállítása. Így az aznapi postára adásnál a posta egy-két nap alatt garantálja a küldemények célba érkezését egész Magyarországon belül. Eme időintervallum ténylegesen is is megvalósul. A szállítmányozási szakszolgálatok (futárszolgálatok) egy napos elintézést biztosítanak.

Az összes küldeményt általában normál sürgősségi külön lehetőséggel kérjük, melynek többlet költsége nem haladja meg a 90 Ft-ot sem.

A vásárló kérhet postai kivételes sürgősségi ellátást is (EMS), ami garantálja, hogy a még aznap lefolytatott igényléseket következő napra a szállító cég 5600 Ft-os díj ellenében a nagyobb városok településein reggel 9 órára a kisebb települések esetén legfeljebb déli 12-ig átadja.

A postahivatal normál elsőbbségi ellátása nem szavatolja 100%-ban a másnapi kézbe adást, eszerint hogyha valakinek feltétlen szüksége van másnap a küldeményre, akkor igényelhet kivételes sürgősségi lehetőséget úgynevezett EMS lehetőséget, mely esetén a postahivatal szavatolja a következő nap délelőtti kézbe adást.

Postaköltség, utánvétes kiadások, csomagolási költségek az igénylésnél

A postahivatali utánvétellel való kifizetés egy többe kerülő alternatíva, tudvalevőleg az áru árán túl a postai kiszállítás díját is a megrendelőnek szükségeltetik lerónia, nem úgy, mint az előreutalásnál, mert akkor kereskedésünk átveszi teljes egészében a kézbesítési amellett a további hozzá járuló anyagi terheket.

A kiszállítási, csomagolási, azaz utánvételi díj összege átlagban kevésbé értékes termékek esetében legfeljebb 1500 forint.

Az értékesebb, így valamivel nagyobb súlyú csomagok esetén az 1800-2200-2700 forintot is elérheti, de rendeléskor a szállítási összeget odaírjuk külön az árucikk költségén kívül, így részletesen tisztában lesz vele, hogy mennyibe kerül a teljes rendelése együttvéve.

Az adott szállítási, utánvétes, csomagolási teljes költséget, ami még hozzáadódik a termék árához, azt a rendeléskor a rendszer részletezi Önnek.

A lehető legmérsékeltebb árú és legmegfelelőbb kézbesítési alternatívát kínáljuk fel az Ön számára a legkomolyabb diszkréció mellett.

bonyodalmak továbbá tennivalók az átvétellel, hazaszállítással összefüggésben

Természetesen a hazaszállítást azonkívül a feladást is csak emberek végzik el, eszerint néha hibázhatnak. Ezzel nem lehet probléma, mivel minden egyes esetre létezik kiút a számba jöhető kellemetlen problematikák kiküszöbölésére.

Nem pont azt a féle illetve mennyiségű árucikket találta a küldeményben, mint amit kért a rendeléskorPostaköltség, utánvétes kiadások, csomagolási költségek az igénylésnél

Minthogy internetes gyógyszertárunknak minden nap több, mint száz megrendelése van, eszerint elképzelhető, hogy pillanatnyi figyelmetlenség következtében egész véletlenül nem akkora mennyiségű illetve nem pont azt a terméket csomagoljuk be. Ezeknek természetesen rendkívül kicsi a valószínűségük, azonban, amennyiben ez megtörtént Önnel, akkor sincs probléma, hiszen nincs egyéb tennivalója, mint a weboldal alján található üzenetküldő panelen írni nekünk egy panasztevő levelet, melyet azonnal kivizsgálunk még aznap, és ha eszerint zajlott, abban az esetben kiigazítjuk a tévedésünket persze díjtalan.

Az árut széttörten vagy szétszakadva kapta meg a borítékból kivéve

Sajnálatos módon a kézbesítés alkalmával a nem szakszerűen kezelt amellett kiszállított küldemények bizony sérüléseknek vannak kitéve. Az ilyen sérült küldeményekre a Magyar Posta vállalja a garanciát, cégünk nem tud kártalanítást nyújtani a más futár cégek által keletkezett károkért.

Az ilyen probléma többnyire csupán nagyon kevés alkalommal fordult elő, pedig a vevők mondták, hogy a levél /bliszter/ fel van szakítva, ámde attól még semmilyen baja sem lett a terméknek, így nem akartak az elképzelhető kicsi sérüléseken panaszkodni.

Nem kapta meg a csomagot időben

Gyógyszerkereskedésünk megfelelően figyel a dinamikus, aznapi dropshipre (kiküldésre), ezért minden egyes nap feladjuk a 16 óráig megtett megrendeléseket. Ezeknek 1 vagy legfeljebb 2 nap múlva oda kellene érnie a teljes hazánkon belül akármerre. Feltéve, hogy 2 napon belül nem kapta meg a csomagját, olyankor feltétlenül tudassa ezt velünk úgy, hogy a Kapcsolat menüponton keresztül egy üzenetet ír a gondjáról, amiben jelölje meg, hogy mely adatokkal és milyen fajta árut igényelt, amely még nem érkezett meg.

Annak, hogy miért nem kapta kézhez a csomagját, szerintünk az alábbi okai lehetnek:

• Nem kapott róla üzenetet, emiatt nem sétált be felvenni a postahivatalba, és nekünk visszaküldték a küldeményt. Ez rendszerint a postán maradó csomagok esetén fordulhat elő, vagy abban az esetben, hogyha a településen az utánvételes csomagokat intéző kézbesítő postás/szállító valamint a hagyományosnak mondható postás nem ugyanaz a személy. Ezért hiába panaszkodik a már netalán régóta ismert postásánál, hiszen nem is ő végzi az utánvételes küldemények házhozszállítási feladatát. Még hagyományos címre történő házhozszállításnál is lehetséges többször, hogy nem hagynak ott értesítőt, eszerint Ön nem értesül a küldeményről és egy-két nap múlva visszajuttatják a feladójához.

Azt javasoljuk, hogy feltétlenül hagyjon üzenetet nekünk, hogyha az igényléstől számított maximum két munkanapon belül nem nem érkezett meg az ajánlott utánvételes küldeményünk, és akkor mi eljuttatunk Önhöz egy küldeményeket nyomon követő számot (úgynevezett RAG számot), amire kiadják Önnek értesítő nélkül is a csomagot. Azaz két napnál később semmi esetre se várjon, hanem írjon nekünk a Kapcsolat menüpont segítségével egy üzenetet!

• A küldemény a postahivatalban eltűnt. Ilyenkor Önnek csakúgy jeleznie szükségeltetik felénk, hogy a csomagunkat nem kapta kézbe. Mi utánajárunk, és hogyha elkallódott a csomag, úgy annak az értékét a postahivatal gyógyszerkereskedésünknek visszatéríti, azonban már aznap, amikor ez tudomásunkra jutott amellett bebizonyosodott, hogy elkallódott, akkor mi nyomban feladjuk Önnek újfent az igényelt terméket és így a következő napra jó eséllyel oda is ér.

Ilyesmire máskülönben egyszer volt idáig példa. Az a fő, hogyha nem érkezett meg a küldemény, abban az esetben mindenféleképpen jelezzen nekünk, mert az 100%, hogy kiküldjük még azon a napon a16 óráig kivitelezett igényléseket!

• Nem történt meg a küldemény postára adása.

Netes patikánknak mindig van raktáron akármely mennyiségű árukészlete, eszerint kvázi 100%, hogy nem történhet meg, hogy kifogyunk a gyógyszerkészítményekből, valamint nem tudjuk feladni a rendelt termékeket. Netalán előfordulhat az, hogy a megrendelés kivitelezését követően valamely levelezési rendszer nem továbbítja a rendelést cégünkhöz. Ilyenre még nem tudunk egy precedenst sem.

Küldeményeket nyomon követő illetve küldeményeket azonosító szám, ún. RAG szám elküldése Önnek e-mailben, hogyha nem találják a csomagot

Hogyha azt a felvilágosítást kapja a postástól, vagy a postahivataltól, hogy semmilyen csomagja nem érkezett Önnek, akkor kvázi biztos lehet abban, hogy a postán elkallódott a csomag. Ekkor egy ún. küldemény nyomkövetési RAG számot igényelnek, mert minden csomagnak van egy egyedi azonosítószáma, és az alapján már elő tudják keríteni az Ön csomagját a postahivatalban a számítógépbe beütve. A küldemény nyomkövetési RAG szám megmutatását, illetve bemondását minden esetben a postahivatalban szükséges elvégezni, és nem a postásnak/szállítónak mondani, hogy nézzen utána.

Ez a küldeményazonosító szám minden esetben 2 betűvel indul valamint 14 szám követi. A 2 betű, amellyel kezdődik, az „RL” valamint utána 14 darab szám.

A csomagját délután 4 óráig megtett rendelésnél még azon a napon postázzuk, és így 1-2 nap elteltével már meg is kapja. Hogyha maximum 2 nap leteltével nem érkezett meg, abban az esetben okvetlenül juttasson el számunkra a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy néhány soros levelet a panaszával – adataival, és akkor mi haladéktalanul válaszolunk amellett megadjuk Önnek ezt a küldeményazonosító RAG számot. E RAG számmal ha besétál a postahivatalba, ahol már a számítógépbe beírva jól tudni fogják, milyen csomagról érdeklődik, és előkeresik az Ön számára.

Diszkréció, csomag külseje- külleme

Gyógyszerkereskedésünk alapvető előírása a tapintat! Az igénylése egyáltalán nem fog kiderülni senki felé, azt harmadik félnek nem kézbesítjük. Számos embernek nagy bonyodalmatokoz, hogy hova is kérjék a küldeményt, nehogy valaki is rájöhessen. Még a szüleivel illetve más közös háztartásban él valakivel és ezért nem kíván kellemetlen kérdezősködéseket, ezért kerül elő a kérdés, hogy milyen címre kérjem a csomagot?

A válasz roppant könnyű és magától értetődően a legdiszkrétebb. A postára postán maradó levélként. Az okból is annyira egyedülálló ez a módszer, mert Önnek még a saját lakcímét sem kötelező nekünk megadnia, hanem csak a postának a számát vagy a címét (minden nagyobb település főpostája az 1. számú posta), melyet a postakeresűnkből fog tudni kiválasztani. Azért ez a dolog nem ilyen egyszerű, jó néhány tudnivaló és dolog létezik a postahivatalban maradó csomagoknál. Hogyha postahivatalban maradó küldeményt kíván igényelni, értsd, hogy a postán benn maradjon a küldeménye és ne küldjék haza, olyankora következőket okvetlenül böngéssze át alaposan: szállítás postahivatalban maradó csomagként!

A csomagolás illetőleg a küldemény látványa

A feladott küldemények külleme azonkívül látványa hallatlan szerény, semmi nem utal a tartalomra. A feladója magánszemély lesz a kényes kérdezősködések kiküszöbölése érdekében. A küldeményt a gyakorlatban mint levelet adjuk fel, mert így kevesebbe kerül a csomagénál. A küldemény (levél) egy buborékfóliás boríték, amelyet még kitapintani se lehetséges, és ezért nem szokott kárt szenvedni sem a boríték tartalma, nálunk például a medicinák.

A kisebb értékű illetve súlyú- illetőleg térfogatú rendeléseket szóval egy kibélelt borítékban adjuk fel, melynek kinézete az alábbi képen látható:

A komolyabb árú, illetve súlyosabb, nagyobb térfogatú rendeléseket dobozban küldjük.

Amikor felhívjuk Önt a rendeléskor megadott telefonszámon

A rendelésben jelzett telefonszámon csupán teljesítési, hazaszállítási gondok esetében telefonálunk Önnek a legutolsó esetben, ha leveleinkre nem reagál semmit. A rendelés visszaigazolása miatt semmiképpen se keressük telefonon, hanem kizárólag egy elfogadó e-mailt írunk Önnek.

Esetleg abban az esetben telefonálnánk Önnek, ha sürgős hazaszállítást kíván a következő napra. Amennyiben tán a közölt megrendelési adatok nem teljesek, úgy nem teljesíthető a rendelés. A telefonhívásnál minden esetben az igénylést leadó személyt hívjuk a telefonhoz, és megbizonyosodunk arról, hogy kivel beszélgetünk, valamint amennyiben a felesége illetve valamelyik barátja vagy rokona veszi fel a telefonját, abban az esetben ne aggodalmaskodjon csupáncsak egy eltévedt hívás voltunk egy rejtett számon, amit nem is tudnak visszahívni, vagy visszakeresni. Ebből Önnek nem származik bosszúsága! Ekképp a tapintat tökéletes.

 

Jótállás

Gyógyszerkereskedő vállalatunk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség valamennyi jogosítványával bír, amellett az összes termékére pénz visszafizetési vagy csere biztosítékot garantál tisztelt vásárlóinak!

Netes patikánkban soha nem történhet meg semmikor sem, hogy az engedély nélküli gyógyszerforgalmazókhoz hasonló módon hamisított szert adjunk el az Ön számára. Cégünk jó hírneve, legális működtetési engedélye, internetes patikai és gyógyszer forgalmazási jogosultsága végett sem engedhetné meg, hogy hamis gyártmányt adjon el, mert abban az esetben bevonják a cég összes tanúsítványát. Elvennék státuszát, pedig mi hazánkon kívül még 31 gyógyszervállalattal, 895 normál gyógyszertárral állunk szerződésben. Emellett még 18 országban vannakjól prosperáló online gyógyszertáraink.

Most tudatjuk Önnel azt a 3 legjelentősebb szövetséget és testületet, amelyek a gyógyszertárak, továbbá internetes patikák üzemeltetését, szolgáltatásait, azonfelül a rendelt, illetőleg kiszolgáltatott készítményeket vizsgálják továbbá kontrollálják, rossz minőségi szint esetén megszüntetik a patika üzemelését, és bevonják az üzemeléshez fontos jogosítványait.

Hogyha a KAPCSOLAT menüpontra rákattint, akkor megmutatkoznak Önnek teljes képernyőben cégünk azonkívül az internetes patikánk nevére szóló legnagyobb szintű nemzetközi gyógyszer ellenőrzési szervezetek igazolt jóváhagyásai. Az engedélyekről látható képekben találni fog a domain nevünkre utaló sűrű vízjeleket, melyet a célból kellett rátennünk, hogy a jogosulatlanul működő, hamisított orvosságokat kínáló webshopok ne legyenek képesek másolni e legitim tanúsítványok okmányait amellett átírni a saját nevükre.

• FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

• CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

• VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a Kapcsolat menüpont alatt megtekinthetőek az összes hivatalos adatunkkal együtt.

Ezek a legitim okiratok meglétével már letisztult Ön előtt a kép, hogy kereskedésünk egy legálisan funkcionáló netes gyógyszertár, és nem a néhány tucatnyi jogosulatlan nem eredeti gyógyszerértékesítő weblapok egyike, amelyekre a HENT (Hamisítás Elleni Nemzetközi Testület is ráirányítja a figyelmet.

Vállalatunk továbbá csere jótállást, végső esetben pénz visszaadási biztosítékot is garantál minden portékájára, a következő jótállási feltételek mellett, amennyiben:

• Ön 18 éves kor feletti.

• Ön nem alkalmazott kábítószert, tudatmódosító anyagot használat közben és/vagy azt megelőzően.

• Ön megfogadta a medicinára vonatkozó ismertető előírásait teljes egészében.

• Ön nem használt koffein, taurin, és alkohol alapanyagú élelmiszert, italt, illetve egyéb különböző terméket a gyógyszer alkalmazása közben és előtt.

• Ön nem szenved vese, máj, szív, tüdőbetegségben azonfelül nem használ erre/ezekre gyógyszerkészítményeket.

• Ön nem szed nitrátot tartalmazó, vagy egyéb további értágító, erős vérnyomás csökkentő, vagy vízhajtó pirulákat.

• Ön nem szenved pánikbetegségben, nincs lelki, mentális problémája, valamint nem használ antidepresszánsokat.

• Önnek saját hibáján kívül nem segített eme készítmény.

• Ön rábólint arra, hogy IP címét és adatait számítógépünkön tároljuk.

Ha eleget tett eme felsorolás elvárásainak, továbbá a pirula önhibáján kívüli okokból nem segített Önnek, visszatérítjük a készítmény összegét, vagy esetleg elcseréljük egy más hatóanyagú termékre elsőként.

Pénz visszafizetési vagy kicserélési biztosíték teljesítésének gyakorlata

Ha felmerült, hogy Ön minden kívánalmat betartott és még úgy sem segített a gyógyszerkészítményünk, akkor kiválaszthatja, hogy az árát igényli kézhez kapni, vagy cseréljük ki a medicináját egy egyéb alapanyagú gyártmányra. alapvetően ajánlunk az Ön számára egy másik hatóanyagú cserekészítményt, amit teljes mértékben ingyen kiküldünk az Ön számára. 99 százalékban a más különböző hatóanyag már teljes diadal szokott lenni, mert van olyan eset igen ritkán, hogy egy alapanyag valamely okból nem hatásos egy embernek. Ámde hogyha tesztel egy másik alapanyagú terméket, akkor megdöbben a hatástól, azonkívül biztos másképpen áll vállalatunkhoz.

Hogyha vissza óhajtja kapni a pénzét

Abban az esetben nincs egyéb tennivalója, mint, hogy küldjön számunkra a Kapcsolat menüponton át egy panaszbejelentő levelet, és kap egy Claims Identification Number-t, azaz egy reklamációs azonosító számot. Ezzel a reklamációs számmal kérjük, küldjön el a cégünknek egy kérvényező levelet postai úton arra a névre továbbá címre, amiről a csomagja jött. Ebben a kérvényben azt szeretnénk, írja le az Ön becses nevét, személyes adatait, amellett a felmerülő bonyodalmát a szerrel kapcsolatban. Kérjük, legyen szíves, tájékoztasson minket ebben a kérvényező levélben, hogy miféle hatást továbbá mellékhatást tapasztalt a készítmény használatakor, és az összes, a hatással kapcsolatos tettét. Pl. ivott-e kávét, vagy szeszt a szedése előtt illetőleg közben, illetve alkalmazott-e egyszerre vele más-más gyógyszerkészítményeket, továbbá hogy hány éves. amennyiben elküldte ezt offline kézzel írt levelet a házhoz szállításkor kapott névre és postafiók címre, abban az esetben kérjük, küldjön számunkra ismételten a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy üzenetet, amire egy napon belül felelünk.

Amennyiben megjött hozzánk a levele és feldolgoztuk (4-10 nap), azután megvizsgáljuk ,hogy mi történhetett, és ha Ön az útmutató szerint alkalmazta a szert azonkívül minden lényeges kívánalmunkat teljesítette, abban az esetben jár Önnek a garancia, eszerint visszaadjuk Önnek a kiadását! Kérjük, ebben az esetben ne felejtkezzen el a kézírással készült levelében megadni az utaláshoz kellő alapvető adatokat. Pusztán kézírásos kérvényt fogadunk el, minthogy azt le kell fénymásolnunk azonfelül elküldeni a központunkba adminisztrálni. Hogyha bármely adatot nem adja át, ami nélkülözhetetlen a pénz visszafizetési jótállás teljesítéséhez, akkor az átutalást nem tudjuk lefolytatni. először, kérjük, postázza vissza nekünk az igényelt készítményt, ami hatástalan volt, és mi utána járunk, hogy cégünktől ered-e. Feladás előtt mindenkor egy jól elrejtett jelzést rakunk a pirula dobozára, levelére, ezért megismerjük, hogyha nem vállalatunktól van a visszaszármaztatott szer. A pénz visszafizetési garanciát csupán abban az esetben fogjuk érvényesíteni, feltéve, hogy a gyógyszer leveléből /bliszter/ mindössze szigorúan legfeljebb egy szem nincs meg, vagy gél esetén 1 zacskó. Hogyha több szem nincs meg, abban az esetben nem fogjuk tudni egyik fajta jótállást se megadni Önnek még aktív panaszbejelentés esetében sem!

Amennyiben Ön a garanciáját meg szeretné kapni, akkor kérjük, legyen szíves, a KAPCSOLAT menüponton át írjon nekünk egy üzenetet, csatolva hozzá a Claims Identification Number-t, vagyis az egyedi reklamációs azonosító számot, azonkívül tüntesse fel a bankszámlaszámát és az átutaláshoz szükséges minden adatát. Feltéve, hogy ezen adatokat du. 4-ig megírja számunkra, abban az esetben még aznap visszatérítjük a kifizetett összeget, ami egy nap alatt jelentkezik a számlaszámán. Erről egy képernyőképet tárolunk, amennyiben netalántán azt feltételezné, hogy mégsem utaltunk az Ön számára. Az igénylés leadásával mindezen szabályzatot Ön nyugtázza.

Ha ki kívánjacserélni a tablettákat

Amennyiben Önnek valamiért nem volt eredményes a házhozszállított patikaszer, illetve nem reagált pozitívan éppen arra az alapanyagra, azonban az árával nem jut előbbre, hanem inkább próbálkozna egy másmilyen hatóanyagú gyógyszerrel, abban az esetben szépen kérjük, írjon számunkra egy panasztevő üzenetet a KAPCSOLAT menüpont segítségével. Ekkor küldünk egy Claims Identification Number-t, értsd egy reklamációs azonosító számot.

Aztán juttasson el nekünk egy kézírásos offline levelet arra a névre és postafiókcímre, amely a rendelt küldemény átvételekor feladóként meg volt jelölve! Ebben a levélben szépen kérjük, írja le az Ön becses nevét, személyi adatait, hogy milyen lakcímre vagy postacímre adjuk fel pontosan a másik gyógyszerkészítményt amellett még azt is, hogy mire szeretné, ha kicserélnénk a szert! Szokás szerint felkínálunk az Ön számára a tapasztalatunk szerint egy más hatóanyagú terméket, ami cégünk szakértői szerint már hatékony lesz. Amennyiben a két gyógyszer ára nem teljességgel ugyanaz, az utalással, megbeszélés után megoldható.

Aztán Önnek visszaigazoljuk a kérését, ami után nincs más teendője, mint hogy elküldi postahivatalban ajánlott levélként, a saját kézzel írt offline üzenetet (benne a személyes adataival, telefonszámával, a kicserélendő gyógyszerkészítmény nevével, a Claims Identification Number számával, vagyis a különleges reklamációs azonosítási számával egyetemben); amellett a megrendelt csomagján szereplő Feladó nevére és postafiók címre (ez ugyanis a cégünk) a felnyitott azonfelül megmaradt árut szíveskedjék visszajuttatni.

Amennyiben megjött cégünkhöz a nem megfelelő gyógyszer, az Ön személyes adatai továbbá a Claims Identification Number, abban az esetben azt feldolgozzuk és pár napon belül a levelében lévő adatok segítségével feladjuk Önnek a csere gyógyszert. A kézzel írt offline (papír alapú) kérelem azért fontos, mert gyógyszerkereskedésünknek le szükséges fénymásolnia a számunkra megírt levelét valamint el kell küldenünk a központba az irat rögzítése miatt.